Rubriker ska ju alltid vara lite dramatiska, så även denna. Det går ut på att distributörerna överimporterar för att kunna garantera en leverans till Systembolaget. Det som inte säljs hälls sonika ut.
I Fotografiskas korridorer, långt ifrån väggarna som pryds av vackra foton och restaurangen med Stockholms kanske bästa utsikt, har universitetslektorn Anders Crichton-Fock vid Örebro universitet sitt eget laboratorium. Det är här magi skapas – i form av upcyclade viner. Kasserade viner kommer hit, analyseras och genom att tillsätta svamp, eller andra smaker från hav, sjö och skog, kan ett vin som skulle slängts få en helt ny smakprofil.
“Återvin” – upcyclade viner" finns exklusivt tillgängliga som en del av Fotografiskas avsmakningsmeny.
Läs hela den här spännande artikeln här: https://www.elle.se/mat-och-vin/pa-fotografiska-far-gamla-viner-nytt-liv/10087978
Skriv gärna en kommentar eller skicka oss ett mail på invite2sex@gmail.com
0 comments:
Skicka en kommentar